HŐSZIGETELÉS

Ön is szeretne megfelelő hőszigetelést, de nem szeretne feleslegesen százezreket költeni?

Egy igazi otthon elengedhetetlen jellemzője az ideális hőérzet, és persze a rezsiköltségeket is jó lenne kordában tartani. Jó szigeteléssel mindkettő megoldható!
Budapesti és Pest megyei családi és társasházak homlokzati hőszigetelését vállaljuk korrekt feltételekkel, garanciával, megbízható szakértő csapattal! Az alapoktól az átadásig!
A homlokzati hőszigetelés iránt az elmúlt években megnövekedett az érdeklődés, azonban sokan saját maguk próbálják házilag megoldani, és a kivitelezők között is kevés a valóban magas színvonalon dolgozó, hozzáértő szolgáltató.
Sok bosszúságot okozhat Önnek a nem megfelelő kivitelezés, ezért fontos, hogy jól válasszon szakembert és technikai megoldást.

ELŐNYE

Miért jó a profi hőszigetelés?

Képzelje el, hogy többé sem télen, sem nyáron nem lesz kiszolgáltatva a külső hőmérséklet ingadozásának, lakásában egész évben sokkal kellemesebb hőérzet fogadja, mint eddig! A bankszámlájára is jobb érzéssel nézhet rá, hiszen homlokzati hőszigeteléssel 20-40%-ot is megtakaríthat a jelenlegi fűtési költségeiből!*
 
10 előny, amit a megfelelő homlokzati hőszigetelés ad Önnek és családjának:
 1. Fűtési és hűtési költségek jelentős csökkenése – most, amikor az energiaárak folyamatos növekedésére számítunk, ez a jövőre nézve egyre fontosabb szempont!
 2. Megfelelő hőérzet a lakásban, egyenletesen: a falak környéke és az épület központja között nem lesz hőmérséklet-különbség. Télen a hideget, nyáron a meleget zárja ki hatékonyan ez a megoldás.
 3. Az energetikai korszerűsítés által növekszik az ingatlan értéke!
 4. Könnyebb eladni az ingatlant: egyre szigorodnak az energetikai előírások, a hőszigeteléssel jobb energetikai besorolásba kerül az ingatlan.
 5. Az államtól lakásfelújítási támogatást igényelhet rá 2022 végéig: akár a költségek 50%-a visszaigényelhető.
 6. A penészesedés valószínűsége jelentősen csökken a jó hőszigetelés és a megfelelő szellőztetés kombinációjával.
 7. Megvédi a falszerkezetet, hiszen a falak nyáron a hőtágulás miatt kissé domborúvá, télen homorúvá válnak, ezáltal rongálódnak. Ezt a hatást csökkenti a külső szigetelés, így a falak tovább maradnak épek.
 8. Nemcsak hő-, hanem hangszigetelést is biztosít.
 9. A környezetét is óvja a szakszerű szigeteléssel: csökken az energiapazarlás.
 10. Esztétikus megjelenést nyújt: A nemesvakolatnak és a modern házszínezési technikáknak köszönhetően szép, egyenletes felületű és színű falai lesznek, amelyeken a repedések is ritkábban illetve jóval később jelennek meg.
*A megtakarítás mértéke számos tényezőtől függ, testre szabott információt a helyszíni felmérés során tudunk adni erről.

ÁRAK

Hogyan zajlik a hőszigetelés, mennyibe kerül?

Sok szempontot kell figyelembe venni a jó hőszigetelés megtervezése és kivitelezése során. Csapatunk minden tagja sok évnyi tapasztalattal rendelkezik, így Ön biztos lehet benne, hogy a dryvit, a nemesvakolat, a szigetelőanyagok kiválasztása és felrakása szakszerűen, az épület tulajdonságainak és az Ön igényeinek megfelelően fog történni.
Ha bármilyen kérdése merül fel, kötelezettségmentesen fordulhat hozzánk, munkatársaink készségesen segítenek eligazodni.
Ha pedig már tudja, hogy homlokzati hőszigetelést szeretne, kérjen egyszerűen ajánlatot pár kattintással, az alábbi űrlap kitöltésével! Kollégáink keresni fogják, hogy egyeztessenek a felmérésről.

Lépjen Velünk Kapcsolatba


  Some people wonder if it's safe to buy essays on the internet. There is no doubt about it, as long as you are following the appropriate guidelines. The first thing to remember is that when buying an essay on the internet, you should verify the author's authenticity. A trustworthy paper helper company will be sure that personal data remains completely private. The majority of essay writing websites utilize highly secure payment procedures to protect your privacy. There are a variety of choices of payment methods to select from.