Best-Bau – Otthonosan az otthonteremtésben

RÓLUNK

Burkolási munkák, szakértőtől. Dolgozzon velünk!

A Best Bau mögött egy profi csapat áll, akik több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek.
Ha generálkivitelezőként burkolót keres, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Korábban főként lakossági megrendeléseket teljesítettünk, azonban a hangsúlyt az ipari projektekre tervezzük fektetni, generálkivitelezőkkel való együttműködésben.
6 fős csapatunk irodaházak, csarnokok, lakóparkok, bevásárlóközpontok burkolási munkáit professzionális minőségben, korrekt feltételekkel végzi.

Hidegburkolást vállalunk kültéren és beltéren egyaránt: mészkő és kerámia, minden méretben, gépesítve.
Melegburkolással (laminált padló) is megbízhat bennünket!
Egyéb, burkoláshoz kapcsolódó munkálatok, pl. aljzatkiegyenlítés, szigetelés
Korábbi, nem megfelelően kivitelezett vagy amortizálódott hidegburkolatok korrekciója, bontása, cseréje

20
Több
Mint
Év
Tapasztalat

Ismerje meg csapatunkat!

Farkas István CEO

Összefogja a cég munkáját, a Best Bau folyamatos fejlődéséért és a stratégiai ügyekért felel. Büszke a profi csapatára, közös társulásként dolgoznak együtt a vezetőkkel és bármikor számíthatnak egymásra.

Winkler Sándor Kivitelezésért felelősvezető

A tervezésben együttműködik a megrendelővel, összehangolja a munkafolyamatokat, kapcsolatot tart a megrendelővel, mindezt fáradhatatlan éleslátással és korrekt stílusban.

Lévai Péter Hidegburkolásért felelős vezető

Koordinálja a burkoló csapat munkáját, jó érzékkel ütemezi és adja ki a feladatokat. Minden munkafázist szigorú kritériumok szerint ellenőriz, hogy az elkészült munkák minősége évtizedeken keresztül megmaradjon.

Lévai Zoltán Hidegburkolat specialista

Bármilyen alapanyag kerül a keze közé, különleges elhivatottsággal dolgozik vele. Mindig is burkolással foglalkozott, de belefásulás helyett egyre motiváltabb, folyamatosan keresi az új kihívásokat.

Szabó Győző Szerkezetépítési szakember

A külső-belső felületképzésben és a kapcsolódó feladatokban gyors és pontos munkát végez. Mindig van egy profi tippje, amivel a felmerülő kérdések vagy kihívások szakszerűen megoldhatók.

Berki István Burkoló szakember

Szakirányú végzettséggel rendelkezik és számtalan típusú építési-felújítási munkában van tapasztalata, így bármilyen kővel vagy kerámiával magas színvonalú és gyors munkát végez.

Farkas Zsolt Burkoló szakember

A burkoláshoz kapcsolódó munkákat is rutinosan, tartós megoldásokkal látja el. Falazás, helyiségek leválasztása, gipszkarton elemek: nincs lehetetlen feladat.

Mit takar a széles körű garancia?

Garanciavállalásunk 3 fő tényezőre terjed ki:

  1. Időgarancia: a megállapodás szerinti határidők pontos betartása nálunk alapvetés munkánk során, ezért nem kell aggódnia amiatt, hogy a kivitelezés alatti csúszások felborítják a további, soron következő munkálati fázisokat, így Ön is biztosabban tervezheti meg a különböző építkezési, felújítási teendőket, nem kell ránk várnia, tőlünk függnie. Minden esetben tartjuk magunkat a megállapodáshoz, és természetesen a határidő betartása soha nem mehet a minőség rovására.
  2. Minőség-garancia: Az Ön elégedettsége = a mi referenciánk. Ügyfeleink elégedettsége azon túl, hogy örömünkre szolgál, számunkra is hasznos, hiszen újabb ajánlásokat és partnereket hozhat be hozzánk. Több mint 20 év építőipari tapasztalat birtokában csakis a kiváló minőségre törekszünk, ami a burkolás előkészítésétől kezdve a járólapozáson át, az utolsó porszem eltakarításáig minden részfeladatot magába foglal. Tegyen próbára bennünket!
  3. Árgarancia: Kényes pont szokott lenni a végösszeg, de nem nálunk. Mivel minden burkolási munka más és más, így megbízásainknál is kivétel nélkül egyedi árajánlattal dolgozunk, mely részletesen és egyértelműen leírja a kivitelezés során felmerülő kiadásokat. Fontos, hogy ügyfeleink is lássák tételesen, mi mennyibe kerül, máskülönben nehéz lenne eldönteni, melyik kivitelezőnek szavazzanak bizalmat.